Uitslag Feyenoord - PEC Zwolle

Feyenoord heeft in de Eredivisie een simpele zege geboekt op PEC Zwolle. In de Kuip werd het 5-0.

Voor beide ploegen stond er weinig meer op het spel en dat was in de eerste helft te merken. Het spel was traag en slordig al leek Feyenoord in de openingsfase wel al op voorsprong te komen. Een kopbal van Hanco bleek uiteindelijk echter net niet over de lijn. Na een half uur kwam de thuisploeg wel op voorsprong, Ueda maakte de openingstreffer. Even later werd het 2-0 toen een schot van Timber via Ivanusec in het doel belandde.

Na rust kreeg Ueda de kans om zijn tweede treffer van de avond te maken maar keeper Schendelaar keerde zijn penalty. Een tweede penalty was wel raak, de ingevallen Gimenez scoorde met zijn eerste balcontact. In de slotfase zorgde Gimenez en Geertruide voor een eindstand van 5-0.