FOK! Wat een weer: buiig, later droger

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is het zwaar bewolkt en vooral in het noorden valt er nog enige tijd regen. Elders is het droog en komt steeds vaker de zon tevoorschijn. De wind komt voornamelijk uit een westelijke richting en is overwegend matig.

Vanmiddag blijft het in het noordoosten nog lang bewolkt en daar kan nog een bui voorkomen. Ook in het oosten kan nog een enkele bui ontstaan. Elders blijft het droog en en zijn er perioden met zon. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C in het noorden en plaatselijk 18°C in het zuiden. De wind gaat uit west tot noordwest waaien en is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Vanavond zijn er opklaringen. In het oosten is er nog kans op een enkele bui. In het zuiden raakt het bewolkt. De aanvankelijk matige wind uit het westen wordt zwak en veranderlijk.

Vannacht kan er in het noorden mist ontstaan. Het is vrijwel overal droog. Er staat weinig wind. De minimumtemperaturen liggen tussen 3°C in het noorden en 11°C in het zuiden.  (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   


De koeien staan met het lenteweer weer in de wei! (Foto: Pukeko)
De koeien staan met het lenteweer weer in de wei! ((Archief)foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.