FOK! Wat een weer: de meeste neerslag in het westen

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is er veel bewolking. In de westelijke helft regent het plaatselijk (zeer) licht. Elders is het op de meeste plaatsen droog. Mogelijk dat in het uiterste noordoosten de zon af en toe doorbreekt. Er staat weinig wind. Aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Vanmiddag is er veel bewolking maar op sommige plaatsen kan de zon af en toe te zien zijn. De kans hierop is het grootst in het oosten. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 12°C op de Wadden en 18°C in het oosten. Boven land staat er weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Vanavond komen er steeds meer opklaringen. Er staat weinig wind. Aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Komende nacht is het droog en wordt het overal helder. Plaatselijk gaat mist ontstaan. Het koelt af naar ca. 6°C, aan zee blijft het zachter. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   


De eenzame boom in het grensgebied bij Winterswijk (Foto: _UserName_)
De eenzame boom in het grensgebied bij Winterswijk (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.