FOK! Wat een weer: droog en zonnig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is het in het (uiterste) zuiden bewolkt en valt er daar af en toe lichte regen. Van het noorden uit wordt het overal droog en klaart het op. Op de Wadden neemt de bewolking in de loop van de ochtend toe. Boven land is er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. In het uiterste noorden is het bewolkt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C langs de noordkust tot 18°C in het midden en zuiden. Er staat een matige wind uit het noorden.

Vanavond schijnt vooral landinwaarts de zon. In de kustgebieden overheerst de bewolking en deze breidt zich over het land uit. Het blijft wel droog. Er staat een matige wind uit het noorden.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog, in het noorden kan er plaatselijk lichte regen vallen. Er staat weinig wind. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. Aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   


De zon gaat onder in het Noordsterpark in Wormerveer (Foto: DJMO)
De zon gaat onder in het Noordsterpark in Wormerveer (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.