FOK! Wat een weer: droog in het noorden, later in het zuiden in de regen

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend komt er in het noorden en oosten eerst nog plaatselijk dichte mist voor. De mist zal de komende uren spoedig verdwijnen. Verder schijnt in de noordelijke helft de zon. In het zuiden neemt de bewolking toe en kan er in Limburg af en toe al wat regen vallen.

Vanmiddag zijn er in het noorden zonnige perioden. In het zuiden is het bewolkt en gaat het op meer plaatsen regenen. Later neemt ook de bewolking in het midden toe en valt daar af en toe lichte regen. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. Er staat weinig wind, maar langs de kust steekt een matige wind uit het noordoosten op.

Vanavond is het in het noorden zonnig. In de zuidelijke helft is het bewolkt en regent het op veel plaatsen. Er staat weinig wind, maar in het Waddengebied en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten.

Vannacht valt er in het zuiden regen. Elders is het droog. De minimumtemperatuur varieert van 8°C in het noorden tot 11°C in het zuiden. Er staat weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   


Flamingo's in het Zwilbrocker Venn (D) (Foto: _UserName_)
Flamingo's in het Zwilbrocker Venn (D) (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.