De strijd tegen de supes bereikt een nieuw niveau in trailer voor The Boys

Seizoen 4 van anti-superheldenserie The Boys is er bijna; gisteren onthulde Prime Video een nieuwe trailer tijdens de Comic Culture Experience in Mexico. En de strijd tegen de superhelden wordt daarin almaar heviger.

Zoals we gewend zijn van de serie (en de spin-off Gen V) vloeit en spettert er weer flink wat bloed in deze trailer, en ligt de focus nog steeds op de strijd tussen Butcher en Homelander.

In seizoen vier staat de wereld aan de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichterbij dan ooit om de Oval Office te betreden terwijl Homelander zijn krachten misbruikt. Butcher heeft nog maar een paar maanden te leven, is ondertussen Becca's zoon kwijt en is niet meer de leider van The Boys. De rest van het team is klaar met zijn leugens. Nu de spanningen hoger dan ooit zijn opgelopen, moet het team een weg vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

Het vierde seizoen van The Boys is op Prime Video te zien vanaf donderdag 13 juni. Op die datum verschijnen de eerste drie afleveringen. Daarna volgt er wekelijks een nieuwe aflevering, tot de finale op 18 juli.