'Ik neuk met je moeder!'

Michael Rankin moet voor de tuchtcommissie verschijnen. De beste man heeft namelijk sterke oneliners als 'Ik neuk met je moeder' en 'Jij bent neukende waardeloos' gebruikt in het openbaar. Stoere taal voor een FOK!ker, alleen niet zo handig als je een leraar bent.

De 54-jarige Schot was tot voor kort werkzaam op Ardrossan Academy in North Ayrshire. Alleen konden de leerlingen hem niet zo waarderen. Hij had nogal een grote mond.

Zo vertelde hij aan een leerling: "Ik neuk met je moeder." De baas. Tegen een andere leerling had hij nog meer praatjes. "Elke keer als ik met je moeder heb geneukt, smeert ze me een boterham. Daarom ben ik zo dik", beweerde de beste man.

Ook keek hij met de klas de film 'Bend it like Beckham'. Tijdens een scène waar door een vrijpartij de auto op en neer schudt, zegt hij tegen een scholier: "Dat zijn je moeder en ik op de achterbank." Tegen dezelfde leerling zei hij ook nog: "Geef dit cadeautje maar aan je moeder. Ik heb haar afgelopen nacht al een cadeau gegeven."

De docent in kwestie is inmiddels ontslagen. Hij mag zich op 17 februari voor het tuchtcollege verantwoorden.