FOK! Wat een weer: veel buien

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en trekken enkele lichte buien over het land. De wind is matig van kracht en komt uit zuidwest tot west.

Vanmiddag is er veel bewolking en komen er enkele buien voor. In het noorden is plaatselijk onweer mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is boven land matig, langs de kust wordt de wind vrij krachtig, mogelijk krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond trekken buien over het land. Vooral in het noorden kan plaatselijk ook onweer voorkomen. De wind draait geleidelijk naar een westelijke richting en neemt iets in kracht af.

Komende nacht valt hier en daar wat lichte regen. In de noordelijke helft ontstaat mogelijk op een enkele plek mist. De minimumtemperatuur komt uit op ongeveer 6°C in het zuiden tot lokaal nog dichtbij het vriespunt in het noorden. Er is weinig wind, aan de kust is de matige wind zuidwestelijk (Bron: KNMI)

Tot morgen!

                   

Koolzaadveld in qltel zijn "voortuin" (Foto: qltel)
Koolzaadveld in qltel zijn "voortuin" (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.