Uitslag sc Heerenveen - Feyenoord

Feyenoord heeft in de Eredivisie een moeizame zege geboekt op sc Heerenveen. Na tweemaal op achterstand te zijn gekomen won het uiteindelijk met 2-3.

De bezoekers leken nog wel vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen maar een rake kopbal van Geertruida werd na beoordeling door de VAR afgekeurd wegens buitenspel. Na een voorzet van Nunnely keken Ivanusec en Hanco vooral naar elkaar waarna Köhlert kon profiteren en de Friezen op voorsprong zette. Feyenoord kwam nog voor rust langszij toen Wieffer uit een voorzet van Ivanusec scoorde.

Na rust was Feyenoord duidelijk de betere ploeg maar het had moeite om tot kansen te komen. Uit de counter was het Heerenveen dat vervolgens toesloeg, Köhler scoorde wederom. Het was vervolgens Paixão die vlak nadat hij was ingevallen de gelijkmaker binnen kopte. Uiteindelijk was het Ueda die na een fout van Van Uttele zijn ploeg naar de overwinning schoot.