Uitslag Vitesse - PSV

PSV heeft in de Eredivisie duur puntverlies geleden. Het kwam op bezoek bij Vitesse niet verder dan een 1-1 gelijkspel en ziet de achterstand op koploper Feyenoord oplopen tot acht punten.

PSV kende een goede start van de wedstrijd en kwam binnen tien minuten op voorsprong na een mooie rush van Simons. In de rest van de eerste helft viel weinig te beleven al was PSV nog wel twee keer dichtbij een doelpunt. Van Aanholt schot net naast en Silva kopte op de paal.

Ook in de tweede helft speelde vooral PSV in een laag tempo, Luuk de Jong kreeg nog een paar kleine kansjes maar Vitesse bleef hopen een kans. Het kwam uiteindelijk langszij toen Sangaré een schot van richting veranderde en zo de bal in het doel werkte.

Vitesse

1 - 1

PSV

61' Sangaré (e.d)    8' Simons

Gele kaart: Tronstad, (Vitesse),

Stadion: Gelredome, Arnhem
Toeschouwers: v.Boek
Arbiter: v.Boekel