Uitslag RKC Waalwijk - NEC

NEC heeft op bezoek bij RKC Waalwijk een goede overwinning geboekt. De Nijmegenaren wonnen het duel met 1-3.

Vooral in de eerste helft ging het uitstekend voor NEC, dat na een half uur al een 0-3 voorsprong had. Na een goede actie van Dimata zorgde Tannane voor de openingstreffer, Tavsan maakte de 0-2 en uit een vrije trap zorgde Tannane ook voor de 0-3. RKC probeerde wel wat terug te doen en Seuntjes was ook dichtbij maar zijn schot raakte de lat.

Ook na rust gaf RKC de moed niet op. Kramer kreeg een grote kans maar mistte, Anita was even later wel succesvol. Daarna was Lobete dicht bij 2-3 maar ook hij slaagde er niet in te scoren. Omdat Tannane een penalty mistte bleef het spannend maar NEC gaf nu geen doelpunten meer weg.

RKC Waalwijk

1 - 3

N.E.C. Nijmegen

61' Anita    18' Tannane