Uitslag FC Emmen - Vitesse

Vitesse heeft in de Eredivisie vanavond twee punten verspeeld op bezoek bij FC Emmen. Na een 0-2 voorsprong werd het uiteindelijk 2-2.

Vitesse was in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij en na een half uur spelen kwam het binnen vijf minuten twee keer tot scoren. Na een mooie assist van Kozlowski scoorde Manhoef de 0-1 en vijf minuten later verdubbelde Manhoef de score. Compleet onnodig liet Vitesse het voor rust weer spannend worden. Nadat Flamingo de bal verspeelde en Scherpen de bal ook nog eens losliet Assehnoun de aansluitingstreffer maken.

Na rust bleek dat die klap bij Vitesse hard aan was gekomen want nu was het Emmen dat de boel dicteerde. Nadat een aantal kansen er niet in gingen was het vlak voor tijd toch raak, Romeny gaf na een goede actie de bal voor waarna Dominik Oroz de bal in eigen doel werkte.