FC Twente makkelijk voorbij Cukaricki

FC Twente heeft donderdag een belangrijke stap gezet aar de play-offs van de Conference League gezet. De ploeg van trainer Ron Jans was in Servië tijdens het heenduel in de derde voorronde duidelijk te sterk voor voor FK Cukaricki: 1-3.

Bij rust was de wedstrijd al gespeeld. Twente had geen enkele moeite met het Servische FK Cukaricki. Bij rust stond de ploeg van Ron Jans al met 0-3 voor. Daan Rots zorgde voor de openingstreffer, waarna ook nog Michel Vlap en Joshua Brenet wisten te scoren.

Een grote uitslag leek in de maak voor FC Twente, maar na rust kon de ploeg uit Enschede niet meer doordrukken. Na een kwartier spelen in de tweede helft wist de thuisploeg de 1-3 te via Stefan Kovac.

Als Twente de klus volgende week donderdag in de eigen Grolsch Veste afmaakt, dan is Fiorentina de tegenstander. De winnaar van dat duel bereikt het hoofdtoernooi van de Conference League.