Uitslag RKC Waalwijk - Fortuna Sittard

RKC Waalwijk heeft in de Eredivisie zege geboekt op Fortuna Sittard. In eigen huis werd het 2-1.

RKC kende een droomstart door al na twee minuten op voorsprong te komen. Na een assist van Stokkers kon Gaari scoren. Even later was het opnieuw Stokkers, nu vanaf de andere flank, die kon voorgeven, nu was Kramer de doelpuntenmaker. Fortuna was machteloos en mocht van geluk spreken dat bij rust slechts bij 2-0 bleef.

In de tweede helft werd het meer een wedstrijd en Seuntjes bracht de spanning terug door vanaf de stip de 2-1 te maken. Het ging daarna op jacht op de gelijkmaker en RKC wankelde maar gescoord werd er niet meer.