Vitesse houdt hoop dankzij 3-3 tegen Stade

Het blijft nog steeds spannend in Groep G van de Conference League. Vitesse speelde zojuist met 3-3 gelijk tegen Stade Rennais en omdat Tottenham Hotspur vanavond verloor van NS Mura, hebben de Arnhemmers nog steeds kans op een plek in de volgende ronde.

De score werd geopend door Laborde met een kapbeweging. Naardmate de eerste helft vorderde werd Vitesse beter. Via Openda kreeg het ook kansen, maar het waren de Fransen die op 2-0 kwamen na een schot van Laborde in de kruising. Kort voor rust maakte Huisman de 2-1.

In de 69e minuut rust maakte Laborde de 3-1 van met een schot vanuit een draai. Buitink bracht vervolgend de spanning terug en vlak voor tijd was het Openda die de 3-3 eindstand maakte.