Uitslag PSV - FC Twente

PSV heeft zich zaterdag op eigen veld hersteld van de zware nederlaag tegen Ajax. In de thuiswedstrijd tegen FC Twente wonnen de Eindhovenaren met 5-2.

In een rommelige eerste helft waarin er veel ruimte werd door voornamelijk PSV stond het bij rust 2-2. Michel Vlap zette Twente snel op voorsprong, maar binnen de minuut maakte PSV alweer gelijk door Yorbe Vertessen. Vlak voor het half uur zette Eran Zahavi PSV op voorsprong na een goede aanval van rechts. Toch was het bij rust alweer 2-2 na een prachtig schot van Ramiz Zerrouki.

Een kwartier na rust besliste PSV de wedstrijd. Eerst maakte Vertessen zijn tweede van de avond en snel na de 3-2 maakte Carlos Vinícius zijn eerste voor PSV. Snel na zijn eerste treffer was het binnen vijf minuten opnieuw raak voor de Brazilaanse spits. Het zou uiteindelijk bij 5-2 blijven ondanks de nodige kansen in het laatste half uur.