Vitesse pakt volle buit tegen B-elftal Tottenham

Vitesse heeft goede zaken gedaan in Groep G van de Conference League. De ploeg uit Arnhem versloeg vanavond thuis Tottenham Hotspur dat zijn vedetten niet had meegenomen met 1-0.

Het was Vitesse die behouden opende. De enige kans voor rust was voor Rasmussen die de bal voorlangs kopte. De Spurs, zonder Kane en Son maar met Bergwijn, vonden het allemaal prima.

Ook na de rust wilde de wedstrijd niet echt ontvlammen en waren er een paar kleine kansjes aan beide kansen. Vitesse kwam in de 79e minuut toch wel verrassend op voorsprong. Het was Wittek die de bal met een volley binnenschoot na een voorzet van Dasa. De Engelsen drongen daarna nog wel aan, maar het was tevergeefs.

In de andere wedstrijd in Groep G won Stade Rennes met 1-2 bij NS Mura. De Fransen gaan nu met zeven punten uit drie duels aan de leiding, een punt minder dan de nummer twee Vitesse.