KKD speelronde 11: waar iedereen gelijk is

Vanavond staat speelronde 11 op het programma van de Keuken Kampioen Divisie. Alle clubs komen aan bod vanavond om 20:00 in het altijd fantastische schakelprogramma op ESPN, maandag staan de inhaalwedstrijden van de afgelopen interlandperiode op het programma.

De tweede periode is nog maar net van start gegaan, daar valt nu nog weinig over te zeggen. Ik kijk even naar de kanshebbers voor een promotieplek; plek 1 of 2, tenzij een jong-ploeg daar staat, dan gaat de promotieplek naar de nummer 3. Excelsior leidt momenteel de ranglijst met 19 punten en een doelsaldo van 19-12 (+7), De Graafschap volgt met ook 19 punten en een doelsaldo van 18-13 (+5). FC Volendam, ADO Den Haag, FC Emmen, FC Eindhoven en VVV-Venlo maken kans op een promotieplek, virtueel.

Maandag staan er inhaalwedstrijden op het programma, deze zijn FC Volendam - NAC Breda, Jong FC Utrecht - Roda JC, Jong PSV - Telstar en Jong AZ - Jong Ajax. Roda JC maakt door de inhaalwedstrijd ook kans op een promotieplek, na maandag hebben alle clubs 11 wedstrijden gespeeld, is iedereen gelijk.

Speelronde 11:        
MVV Maastricht   -   FC Dordrecht
Roda JC   -   Jong PSV
FC Den Bosch   -   Almere City FC
Helmond Sport   -   ADO Den Haag
Excelsior   -   VVV-Venlo
De Graafschap   -   FC Eindhoven
Telstar   -   FC Volendam
TOP Oss   -   FC Emmen
Jong Ajax   -   Jong FC Utrecht
NAC Breda   -   Jong AZ