Uitslag NEC - FC Utrecht

FC Utrecht heeft zojuist de uitwedstrijd bij NEC met 0-3 gewonnen. De Utrechtenaren staan nu vierde in de stand.

Na acht minuten spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Het was Ramselaar die van net buiten de zestien meter uithaalde en de bal in de verre hoek zag ploffen. NEC was in de 22e minuut dicht bij de 1-1 maar het schot van Tavsan raakte de bovenkant van de lat. Op slag van rust was er nog een grote kans voor de Nijmegenaren maar het schot van Barreto ging rakelings voorlangs.

NEC nam in de tweede helft meer risico om de gelijkmaker te maken en in de 67e minuut profiteerde Douvikas daar van. Op aangeven van Boussaid schoot hij raak. In de 79e minuut werd de wedstrijd beslist nadat Ramselaar zijn tweede van de avond maakte nadat hij een gaatje in de verre hoek vond,.