FOK! Wat een weer: buien, later droog

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend is er veel bewolking. In het noordwesten is het droog, elders valt er aanvankelijk lokaal nog wat regen. Vanmiddag is het droog en in de loop van de middag en avond is de zon steeds vaker te zien. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot lokaal 20°C in het oosten. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig.

Komende nacht klaart het op veel plaatsen op. In het zuidoosten is meer bewolking aanwezig, maar het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot 13°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige noordelijke wind.

Morgen overdag zijn er zonnige perioden, in het zuiden en oosten komen ook wolkenvelden voor. Het blijft droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot ca. 21°C in het binnenland. De noordelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Basiliek van het Heilig sacrament in Meerssen onder een blauwe lucht (Foto: Charged)
Basiliek van het Heilig Sacrament in Meerssen onder een blauwe lucht (Foto: Charged)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.