FOK! Wat een weer: eerst bewolkt, later zonnig

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Er is vrij veel bewolking. Deze lost in de loop van de dag geleidelijk op en de zon komt dan op steeds meer plaatsen tevoorschijn. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt rond 12°C. De noord- tot noordoostenwind wordt matig, vlak aan zee later vrij krachtig en aan de zuidwestkust mogelijk krachtig. Later in de avond neemt de wind af.

Komende nacht is er weinig bewolking. In het noorden en oosten ontstaan mogelijk enkele mistbanken. De minima liggen tussen 4°C aan de kust en -3°C plaatselijk in het oosten en noordoosten. De wind is zwak en komt uit noord tot noordoost.

Maandag overdag is er vrij veel zon. Vooral in het noorden komen ook enkele wolkenvelden voor. De middagtemperatuur ligt tussen 9°C in het noordelijk kustgebied en 15°C in het zuiden. De wind is noord tot noordoost, zwak tot matig, aan de zuidwestkust later af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Een mooie dag in het koolzaadveld achter huize qltel (Foto: qltel)
Een mooie dag in het koolzaadveld achter huize qltel (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.