Uitslag FC Twente - Feyenoord

Feyenoord heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Twente (2-2). De Rotterdammers keken snel tegen een 2-0 achterstand aan, maar dankzij goals van Jens Toornstra en Steven Berghuis hield Feyenoord één puntje over aan de wedstrijd.

FC Twente leidde na 14 minuten al met 2-0. Danilo verzilverde een strafschop, nadat Feyenoord-huurling Luciano Narsingh was gevloerd. Later stond Narsingh ook aan de basis van de 2-0, die werd gemaakt door Tyronne Ebuehi. Halverwege de eerste helft maakte Toornstra de aansluitingstreffer.

In de tweede helft had Narsingh Twente op 3-1 moeten schieten, maar tot tweemaal toe faalde de snelle aanvaller van FC Twente. Eén minuut later was het gelijk nadat Berghuis vanaf elf meter raak schoot.