PSV na verdedigende fouten onderuit tegen Olympiakos

PSV heeft zichzelf geen goede dienst bewezen op bezoek bij Olympiakos. De ploeg van Roger Schmidt verloor in Griekenland met 4-2 van Olympiakos.

Andreas Bouchalakis kopte na tien minuten raak uit een indraaiende vrije trap van Mathieu Valbuena. Eran Zahavi zorgde snel voor de gelijkmaker, waarna Olympiakos in de eerste helft weer op voorsprong. Daarna maakte Zahavi weer snel gelijk. Vlak voor rust kwam de Griekse ploeg opnieuw op voorsprong, ditmaal na een blunder van de ingevallen Timo Baumgartl.

In de tweede helft was er veel minder te beleven. Zahavi leek wederom de gelijkmaker te noteren, maar zijn vrije trap spatte uiteen op de paal. De thuisploeg consolideerde de voorsprong en liep in de slotfase zelfs nog uit naar 4-2 door Giorgos Masouras, na opnieuw slecht verdedigen van PSV.

De return is volgende week in Eindhoven.