Uitslag Willem II - PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft op bezoek  bij Willem II een 1-3 overwinning geboekt. Grote man was Reza Ghoochannejhad die met een loepzuivere hattrick zijn ploeg de overwinning bezorgde.

Het was de thuisploeg die na tien minuten spelen op voorsprong kwam. Na goed voorbereidend werk van Pavlidis scoorde Wriedt. In de rest van de eerste helft waren de beste kansen voor PEC, o.a. Van Duinen kopte net over. Het kantelmoment van de wedstrijd was vlak voor rust toen Wriedt Van Duinen met een onbesuisde actie blesseerde. Van Duinen moest gewisseld worden en Wriedt werd met rood van het veld gestuurd.

Met tien man had Willem II niks meer in te brengen. De ingevallen Ghoochannejhad bracht zijn club met drie doelpunten, waaronder een penalty, de zege. Willem II zakt nu door de nederlaag naar de voorlaatse plek op de ranglijst.

Willem II

1 - 3

PEC Zwolle

10' Wriedt    58' Ghoochannejhad
 62' Ghoochannejhad
 70' Ghoochannejhad (pen)

Gele kaart: Selahi, (Willem II), Kersten, (PEC Zwolle)
 Rode kaart: Wriedt (45+1) (Willem II),

Stadion: Koning Willem II Stadion, Tilburg