UE Cornellà zorgt voor enorme bekerstunt door Atlético Madrid uit te schakelen

UE Cornellà heeft voor een stunt gezorgd in de Copa del Rey. De Catalaanse club uit de derde klasse in Spanje won verassend met 1-0 van Atlético Madrid en zo de koploper van de Spaanse competitie uit het bekertoernooi.

Atlético-trainer Diego Simeone had een aantal spelers rust gegeven voor het duel tegen UE Cornellà en daarvan profiteerde de Catalaanse optimaal van. Na zeven minuten kwam UE Cornellà op voorsprong na een doelpunt van Adrián Jiménez uit een vrije trap.

Atlético Madrid probeerde het daarna nog wel om de achterstand goed te maken en zou daarin niet slagen. In de tweede kwam de trotse koploper in La Liga ook nog eens met tien man te staan nadat Ricard Sanchez met twee keer geel naar de kant moest. UE Cornellà hield het knap vol en voltooide de enorme stunt in de Copa del Rey.