For Honor krijgt nieuwe Held

For Honor krijgt met Year 4 Season 4 een nieuwe Held binnen de Ridder-factie: de Gryphon. Gryphon, de nieuwe krijger, is vanaf 10 december verkrijgbaar als onderdeel van een speciale bundel met daarin de nieuwe Held, een exclusief Ornament, een Elite Outfit, drie kratten en zeven dagen Champion Status. Daarnaast ontgrendelen spelers Gryphon vanaf 24 december voor 15.000 Staal.

Gryphon, voorheen bekend als Holden Cross, is een voormalige krijger van de Orde van de Handhavers en vocht zij aan zij met Apollyon in de Blackstone Legion. Na haar dood wordt hij echter verworpen en start hij zijn eigen gilde waarmee hij op wereldreis vertrekt om zo nieuwe vriendschappen te smeden en nieuwe vechttechnieken te leren. Gryphon vertrouwt op zijn Bardiche, een stevig stokwapen, om het verzet naar de overwinning te leiden tegen de Orde van Horkos.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.