Uitslag Feyenoord - FC Groningen

Feyenoord heeft in de Eredivisie een moeizame overwinning geboekt op FC Groningen. In de Kuip werd het 2-0.

Feyenoord kreeg vlak voor de wedstrijd een tegenvaller te verwerken toen keeper Bijlow geblesseerd moest afhaken. Zijn vervanger Marsman had het in de eerste helft opvallend druk. Groningen was de bovenliggende partij waarbij de grootste mogelijkheid voor Balk was, zijn schot raakte de lat. Namens Feyenoord zag Diemers een goal afgekeurd worden.

Vlak na rust kwam de thuisploeg tegen de verhouding in toch op voorsprong. Geertruida kopte raak een hoekschop. Groningen ging daarna op jacht naar de gelijkmaker maar slaagde er niet in grote kansen te creeeren. die waren er wel bij Feyenoord, waar onder anderen Malacia de paal raakte. Uiteindelijk werd het 2-0 na een benutte penalty van Berghuis.