Uitslag RKC - PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft op bezoek bij RKC Waalwijk punten laten liggen. De Zwollenaren leken lang de overwinning te pakken in Waalwijk, maar vlak voor tijd maakte RKC gelijk.

In de eerste helft had PEC het beste van het spel. De uitploeg was dan ook dicht bij het openingsdoelpunt via Clint Leemans, maar zijn inzet raakte de paal. In de tweede helft kwam PEC Zwolle wel op voorsprong. Na een uur spelen maakte invaller Eliano Reijnders de 0-1 na een slechte uittrap van Kostas Lamprou.

Vlak voor tijd kopte invaller Finn Stokkers, na een goede voorzet van Lennerd Daneels, de gelijkmaker voor RKC binnen. In een spannende slotfase bleef het volgens 1-1.

Na het gelijkspel staat PEC Zwolle op plek tien in de eredivisie. RKC Waalwijk blijft staan op plaats dertien.

RKC Waalwijk

1 - 1

PEC Zwolle

86' Stokkers    65' Reijnders

Gele kaart: Damascan, Gaari, (RKC Waalwijk), v. Dijnen, Bajselmani, (PEC Zwolle)

Stadion: Mandemakers Stadion, Waalwijk