FOK! Wat een weer: mag het licht aan!

Hallo!  

Mag het licht aan? Mensenkinderen, wat was het een sombere en donkere dag gisteren . Een dik pakket bewolking trok over het land en nergens in ons land heeft de zon een kans gekregen. Verder viel er van tijd tot tijd regen- en motregen. Dit was echter niet altijd even goed te zien op de radar, maar hier en daar is er best wel wat neerslag gevallen. Ook in Haarlem viel er de nodige neerslag. Verder was het erg nevelig en  vanochtend kwam er zelfs mist voor. Het was met 12 tot 16 graden ook behoorlijk kil.

Vannacht ging het wat harder regenen. In de loop van de nacht trekt de regen langzaam naar het oosten toe, maar dat gaat langzaam. De minima liggen tussen de 10 en 14 graden.

Vandaag breekt in het zuidwesten- en westen de zon geregeld door. Het ziet er dan ook een stuk vriendelijker uit. Helaas is de zon niet voor iedereen bestemd. De opklaringen komen waarschijnlijk niet verder dan het midden van het land. In het oosten en zuiden blijft het bewolkt en kan er af en toe nog wat regen vallen. Als de zon even flink kan schijnen dan loopt het kwik op richting 20 graden. Elders blijft het enkele graden frisser. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind. 

Ook de komende dagen zien er vrij bewolkt uit. Later in de week gaat het ook weer harder regenen en waaien.

Tot ziens!

Meer weer op FOK!

Bessen in de natuur (Foto: FOK!)
Bessen in de natuur. Goed voor de vogels. (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.