Uitslag Heracles Almelo - PSV

PSV is in de eredivisie tegen zijn eerste puntenverlies aangelopen. De Eindhovenaren hadden het moeilijk in Almelo en creëerden weinig kansen tegen Heracles. Zowel Heracles als PSV wist eenmaal te scoren vanuit een penalty: 1-1.

Bij rust was het 1-0 door een treffer van oud-PSV'er Rai Vloet, die een penalty benutte. Vroeg in de tweede helft kwam PSV op gelijk hoogte nadat Philipp Max vanaf elf meter raak schoot. In het vervolg van de tweede helft was Vloet dichtbij zijn tweede treffer, maar die wist PSV-doelman Yvon Mvogo met een goede redding te voorkomen. Bij was PSV Malen nog dicht bij de 1-2.

Heracles Almelo

1 - 1

PSV

31' Vloet(pen)    51' Max (pen)

Gele kaart: Hardeveld, Bijleveld, Kiomourtzoglou, Pröpper, (Heracles Almelo), Rosario,Bruma, (PSV)

Stadion: Polman Stadion, Almelo
Toeschouwers: 3.083
Arbiter: Kamphuis