Fulham keert terug in Premier League

Na een jaar in de Championship keert Fulham volgend seizoen terug in de Premier League. In de finale van de play-offs voor promotie was Fulham met 2-1 te sterk voor Brentford.

Brentford en Fulham eindigden in de eindstand van de Championship als derde en vierde. In de halve finale van de play-offs hadden beide Londense clubs respectievelijk Cardiff City en Swansea City verslagen.

Beide ploegen waren in de reguliere speeltijd aan elkaar gewaagd, al kreeg Fulham de beste kansen. Doelpunten vielen er echter niet.

In de verlenging, om precies te zijn de 105e minuut, verraste Bryan de keeper van Brentford bij een vrije trap vanaf ruim dertig meter: 1-0. Even later was het opnieuw Bryan die zijn tweede doelpunt van de avond scoorde. In de slotseconden maakte Dalsgaard namens Brentford de 2-1.

Naast Fulham zijn ook Leeds United en West Bromwich Albion gepromoveerd.