Bayern boekt eenvoudige zege op Eintracht Frankfurt

Bayern München heeft zaterdag een eenvoudige zege geboekt op Eintracht Frankfurt. De koploper won in eigen huis met 5-2.

Bayern kwam na ruim een kwartier op voorsprong dankzij een doelpunt van Leon Goretzka. Thomas Müller verdubbelde vlak voor rust de score. Nadat Robert Lewandowski na de theepauze binnen een minuut scoorde leek de wedstrijd beslist, echter Martin Hinteregger bracht met twee doelpunten de spanning terug in de wedstrijd: 3-2.

Na een uur spelen was het opnieuw Bayern dat scoorde. De pas 19-jarige Alphonso Davies maakte zijn tweede doelpunt van het seizoen. Hinteregger bracht via een eigen doelpunt de eindstand van 5-2 op het scorebord.

Door de winst heeft Bayern nu vier punten voorsprong op eerste achtervolger Borussia Dortmund. Beide clubs treffen elkaar dinsdag in Dortmund.