Doe mee met het Politie Paaseieren Zoekspel!

Het is bijna Paasweekend en voor veel mensen is het traditie om er lekker op uit te gaan: brunchen in je favoriete restaurant of gezellig met de hele familie paaseitjes zoeken. Daar heeft de politie in Oost-Nederland (Gelderland en Overijssel) iets op verzonnen. Op eerste paasdag verstoppen ze op verschillende Facebookpagina's paaseitjes. Elk eitje bevat een letter, en met die letters kun je een zin vormen. Als je de oplossing instuurt, maak je kans op een optreden van de zingende politieagent Thijs Roseboom!! 

Om kans te maken op dat optreden, dat op 14 april in de ochtend of middag plaats gaat vinden, is het wel noodzakelijk dat je in Gelderland of Overijssel woont. Verder ga je er als winnaar mee akkoord dat er video-opnames van het optreden voor je deur worden gemaakt en dat die  gepubliceerd worden op de social media kanalen van de politie. 

De oplossing inzenden kan via dit formulier vanaf zondag 12 april 00:01 uur tot maandag 13 april 12:00 uur. Een overzicht van de facebookpagina's van de politie in Oost-Nederland vind je hier.