FOK! Wat een weer: nee, nee en nog eens nee

Hallo!

Nee is nee en nee blijft ook nee. Dat is hetzelfde als boem is ho. Het is geen winter en het gaat ook geen winter worden. Tenminste tot en met half februari is er van winterweer geen sprake, en tegen die tijd kunnen we het wel weer eens gaan hebben over de 15 graden. Zeg nooit nooit natuurlijk, maar er is geen enkele aanwijzing op winterweer. Wat dat betreft is het echt volstrekt kansloos dit jaar. Er is wel wat natte sneeuw gesignaleerd in het noorden van het land, maar dat stelde helemaal niets voor. Tot zover de winterprik. Vandaag komen we weer in de dubbele cijfers.

Gisteren vielen er nog wel buien, maar je ziet het patroon al verschuiven. In het zuidwesten scheen de zon al veelvuldig en was er van buien geen sprake. Vlissingen boekte alweer 6 uur zon. Traditiegetrouw vielen er met een koude bovenlucht wel buien in het binnenland. Hier en daar nog wat hagel, maar onweer is nergens gerapporteerd.

De komende dagen doen we het weer met veel bewolking en ook van tijd tot tijd regen. Vandaag vooral aan het einde van de middag. In eerste instantie schijnt in het midden en noorden de zon nog even. De temperaturen lopen verder op en bereiken aan het einde van de dag op veel plaatsen de 10 graden. De wind is zuidelijk en matig tot (vrij) krachtig.

Als we even een blik vooruit werpen, dan zien we na het weekend even iets frisser weer, maar daarna alweer snel oplopend. De winter is gewoon vér, héél ver weg.  

Tot ziens!  

Meer weer op FOK!

Caleta de Velez (Foto: Kroezel)
Een schitterende foto van Kroezel vanuit Spanje. Dit uit de omgeving van Caleta de Velez. (Foto: Kroezel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.