Uitslag VVV - Vitesse

Vitesse heeft de uitwedstrijd bij VVV-Venlo overtuigend gewonnen. In Velo won de Arnhemmers met maar liefst 4-0 van VVV.

Bryan Linssen opende na 29 minuten de scoren en vijf later maakte de aanvaller van Vitesse ook nog de 0-2. Vlak voor rust werd het nog 3-0 voor Vitesse nadat Riechedly Bazoer scoorde. Mocht VVV nog een klein beetje goede hoop hebben in de tweede werd die snel teniet gedaan Nouha Dicko. De aanvaller zette de 4-0 op het scorebord en dat was tevens ook de eindstand.

Door de zege stijgt Vitesse naar een derde plaats. De ploeg van Leonid Slutsky staat nu derde met hetzelfde aantal punten als PSV. Ze hebben na tien wedstrijden 23 punten en staan daarmee drie punten achter op koploper Ajax.