NBA: Bucks en Rockets simpel naar 2-0 in play-offs

De basketballers van de Houston Rockets hebben in de play-offserie tegen de Utah Jazz simpel een 2-0 voorsprong genomen. In eigen huis was James Harden goed voor een triple double (32 punten, 13 rebounds, 10 assists) in het duel wat eigenlijk geen moment spannend was: 118-98.

De Milwaukee Bucks hadden had thuis in de eerste helft bij vlagen flink lastig met de Detroit Pistons, maar onder leiding van Giannis Antetokounmpo ging het in de tweede helft beter. Een dominant derde kwart (35-17) gaf uiteindelijk de doorslag en de Bucks liepen zo weg naar een ruime zege: 120-99.

De Boston Celtics moesten flink meer hun best doen om de Indiana Pacers een tweede keer opzij te zetten. De bezoekers waren in de eerste helft beter en in het derde kwart leken ze een definitief gat te slaan. De Celtics vochten zich echter terug en een indrukwekkend laatste kwart (31-12) en 37 punten van Kyrie Irving bracht ze alsnog de winst: 99-91.

NBA play-offs donderdag (Nederlandse tijden, best-of-7)
02.00 Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers, East 1st Round - Wedstrijd 3 (1-1)
03.00 San Antonio Spurs - Denver Nuggets, West 1st Round - Wedstrijd 3 (1-1)
04.30 Los Angeles Clippers - Golden State Warriors, West 1st Round - Wedstrijd 3 (1-1)

Irving was op dreef (Bron: YouTube)