Uitslag ADO Den Haag - PEC Zwolle

ADO Den Haag heeft vrijdagavond met 1-0 gewonnen van PEC Zwolle. Voor de Zwollenaren is dit de eerste nederlaag sinds het aantreden van Jaap Stam als hoofdtrainer.

In de eerste helft had PEC goede kansen op de voorsprong in de wedtrijd echter Gustavo Hamer, Stanley Elbers en Lennart Thy slaagden er niet in om de bal over de doellijn te krijgen. In de vijfenveertigste minuut was het de thuisclub die tot scoren kwam. Een diepe bal van Lex Immers bediende Giovanni Troupée en die verschalkte vervolgens doelman Mickey van der Hart.

Na rust was Tomas Necid dicht bij de 2-0 voorsprong voor de thuisclub. PEC viel aan maar wist niet echt gevaarlijk te worden. Bij een schermutseling in de slotfase tussen Sheraldo Becker en Younes Namli kreeg laatst genoemde zijn tweede gele kaart.