Man hangt zijn worst aan de deur

In de Amerikaanse stad Albuquerque is een man opgedoken die er een beetje vreemde gewoontes op nahoudt. De man hangt namelijk plastic zakjes met plakjes bologna-worst (gewoon een soort boterhamworst) en een paar sneetjes brood aan de deur bij een vrouw en haar buren.

De vrouw in kwestie dacht in eerste instantie dat het ging om een goede daad als steuntje in de rug, tot ze besloot een van de zakjes te openen. Toen ze aan de open zak rook kwam er namelijk een sterke urinelucht omhoog. Ondertussen ontvangt ze al sinds begin januari regelmatig de zakjes met twijfelachtige inhoud.

Ze is overigens niet de enige die de verrassingspakketjes ontvangt, ook bij enkele van haar buren hangt er regelmatig een zakje met onwelriekende inhoud aan de voordeur. Er zijn ook zorgen geuit dat er in het vervolg nog veel viezere zaken als poep in de zakjes zou kunnen zitten en roept de politie op snel in te grijpen.

Hoewel een bewakingscamera de dader duidelijk in beeld heeft meldt de politie dat ze er niet zo heel veel mee kunnen doen. De enige manier om de worsthanger in de kraag te vatten is hem op heterdaad te betrappen. Wel hebben ze toegezegd wat vaker in de buurt te gaan controleren.