Winks verpest Fulham-debuut Babel met winnende goal voor Spurs; City wint bij Huddersfield

Tottenham Hotspur heeft zondag drie punten overgehouden aan het bezoek aan Fulham. De ploeg uit Londen won met 1-2. Manchester City maakte geen fout op bezoek bij hekkensluiter Huddersfield Town en won met 0-3.

Fulham - Tottenham Hotspur 1-2
Op Craven Cottage leek het team van manager Mauricio Pochettino genoegen te moeten nemen met een 1-1 gelijkspel, maar diep in blessuretijd maakte Harry Winks de winnende 1-2. Aan de kant van de thuisploeg maakte Ryan Babel zijn basisdebuut. De Oranje-international kwam deze maand over van Besiktas en speelde 55 minuten mee in het duel met the Spurs.

Huddersfield Town - Manchester City 0-3
De regerend landskampioen speelde een moeizame eerste helft, maar kwam na rust met meer focus de kleedkamer uit en liep toen al snel uit naar een 0-3 voorsprong. Dit bleek ook de eindstand en het verschil met koploper Liverpool is zodoende weer teruggebracht tot vier punten, terwijl Huddersfield Town met een achterstand van tien punten de veilige zeventiende plaats langzaam uit het oog verliest.