Uitslag FC Groningen - FC Emmen

FC Emmen heeft op bezoek bij FC Groningen op de valreep een overwinning geboekt. Na een achterstand vlak voor tijd werd deze toch nog omgebogen in een voorsprong, het werd 1-2.

In de eerste helft was het vooral Groningen wat de aanval zocht, maar via de counter waren de beste kansen voor Emmen. Cavlan en Bijl kregen kansen maar schoten over. Mahi was namens Groningen gevaarlijk, een schot werd gekeerd door keeper Scherpen die daarna ook een vrije trap van Handwerker uit het doel hield.

De tweede helft gebeurde er lange tijd niks en leek de wedstrijd in 0-0 te gaan eindigen. In de slotfase gebeurde er echter ineens van alles. Mahi leek Groningen naar de overwinning te kopen, maar een minuut later was het ineens gelijk na een schot van Pedersen. In de blessuretijd schoot diezelfde Pedersen Emmen naar de zege.

Emmen stunt met zege. (PRO SHOTS/Niels Boersema)

FC Groningen

1 - 2

FC Emmen

87' Mahi    88' Pedersen