Uitslag FC Emmen - Feyenoord

In de Eredivisie heeft Feyenoord op bezoek bij FC Emmen een 1-4 overwinning geboekt. Makkelijk kwam die zege echter niet tot stand.

In de eerste helft waren de beste kansen voor Feyenoord, maar slaagde het er niet in deze te benutten. Na rust leek Feyenoord steeds meer in de problemen te komen, maar precies op dat moment kwam het op voorsprong door een schot van Berghuis die via Van der Heijden in het doel ging. Een paar minuten later kon Berghuis de score verdubbelen, maar hij miste een penalty. Niet veel later was het alsnog raak door diezelfde Berghuis. Jansen scoorde tegen uit een vrije trap,maar Kökcu bracht het verschil weer op twee, waarna Vilhena nog een penalty benutte.

FC Emmen-speler Glenn Bijl in duel met Feyenoord-speler Sam Larsson (Pro Shots / Cor Lasker)

FC Emmen

1 - 4

Feyenoord

71' A.Jansen    62' v.d.Heijden