NFL: Saints rollen Super Bowl-kampioenen op, 101-yard 'pick six' Texans

De New Orleans Saints hebben in de NFL alweer hun negende overwinning van het seizoen binnen. In de tiende wedstrijd speelde de ploeg thuis tegen de Philadelphia Eagles en de regerend Super Bowl-kampioenen werden stevig over de knie gelegd: 48-7.

Quarterback Drew Brees was maar weer eens goed voor vier touchdown passes en in totaal 363 yards. Mark Ingram scoorde twee touchdowns, Austin Carr, Tre'Quan Smith, Michael Thomas en Alvin Kamara mochten er elk één bijschrijven. De Eagles staan nu op een 4-6 record, de Saints op 9-1.

De Los Angeles Chargers kregen bezoek van de Denver Broncos en die wisten een verrassende zege te boeken. Na onder meer 401 yards van Chargers-quarterback Phillip Rivers stonden de Chargers met 22-20 voor, maar kicker Brandon McManus trapte een 34-yard field goal in de laatste seconde tussen de palen en dus wonnen de Broncos met 22-23. De Chargers staan nu op 7-3, de Broncos op 4-6.

Chargers - Broncos (Bron: YouTube)

Quarterback Mitchell Trubisky leidde zijn Chicago Bears in eigen huis naar een 25-20 zege op de Minnesota Vikings, onder meer dankzij 165 yards en een touchdown pass. Vooral een 27-yard interception return touchdown van Eddie Jackson deed pijn bij de Vikings, voor wie een 5-yard touchdown van Stefon Diggs in de laatste minuut niet voldoende was. De Bears komen zo op 7-3, de Vikings op 5-4-1.

In Washington speelden de Redskins tegen de Houston Texans, twee ploegen met een 6-3 record. De Texans wonnen voor de zevende keer op rij en vooral de tweede touchdown van de ploeg was mooi: Justin Reid onderschepte een pass van Redskins-quarterback Alex Smith in de endzone en maakte er een mosterachtige 101-yard interception return touchdown van, een pick six. Het hielp de Texans uiteindelijk op weg naar een 21-23 zege.

Tijdens Monday Night Football spelen de Los Angeles Rams vanaf 02.15 uur thuis tegen de Kansas City Chiefs, twee ploegen die na tien wedstrijden negen overwinningen op hun naam hebben staan.

Uitslagen NFL zondag
Atlanta Falcons - Dallas Cowboys 19-22
Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals 24-21
Detroit Lions - Carolina Panthers 20-19
Indianapolis Colts - Tennessee Titans 38-10
Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers 16-20
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers 38-35
Washington Redskins - Houston Texans 21-23
Arizona Cardinals - Oakland Raiders 21-23
Los Angeles Chargers - Denver Broncos 22-23
New Orleans Saints - Philadelphia Eagles 48-7
Chicago Bears - Minnesota Vikings 25-20

Justin Reid met de pick six (Bron: YouTube)