NHL: Flames en Predators met comebacks alsnog naar winst

De ijshockeyers van de Calgary Flames hebben in eigen huis gewonnen van de Edmonton Oilers. In het Canadese onderonsje kwamen de Oilers op een 0-2 voorsprong, maar goals van Derek Ryan, Sean Monahan en twee keer Elias Lindholm, allemaal in de laatste 25 minuten, brachten de Flames alsnog de winst: 4-2.

Ook de Nashville Predators hadden tegen de matige Los Angeles Kings een goede comeback nodig. In de eerste periode werd niet gescoord, maar de tweede periode leverde ineens vijf goals in krap zeven minuten op: 2-3 Kings. Calle Jarnkrok maakte in de derde periode de gelijkmaker met zijn tweede treffer, zes minuten later completeerde hij zijn eerste NHL-hattrick. Nick Bonino zorgde een minuut voor tijd voor de 5-3 eindstand in het voordeel van Nashville.