Zidane nu ook gelinkt aan Bayern München

Zinédine Zidane heeft over belangstelling niet te klagen, want naar verluidt is nu ook Bayern München in de clubloze Fransman geïnteresseerd.

Volgens El Chiringuito heeft Bayern een aanbieding neergelegd bij Zidane om op korte termijn Niko Kovac te vervangen. De Duitse kampioen presteert onder zijn leiding bijzonder matig in de Bundesliga. Zaterdag werd met 3-2 van Borussia Dortmund verloren en de achterstand op de koploper is daardoor al zeven punten.

Kovac ging afgelopen zomer in de Allianz Arena aan de slag, maar zijn termijn zit er mogelijk dus al snel op als Bayern niet beter gaat presteren. Naar verluidt is Zidane de gedroomde opvolger en Hasan Salihamidzic, de technisch directeur van de Rekordmeister, zou een goede verstandhouding met hem hebben.

Eerder werd de naam van Zidane ook al in één adem genoemd met Manchester United en Paris Saint-Germain. De 46-jarige Zizou is werkloos nadat hij in mei voor de derde keer op rij de Champions League won met Real Madrid en vervolgens afscheid van de club nam.