Feyenoord verlengt contract van Bijlow tot 2023

Feyenoord heeft het contract van doelman Justin Bijlow opengebroken. De talentvolle sluitpost ligt nu tot medio 2023 vast in De Kuip.

De twintigjarige keeper heeft zich dit seizoen verzekerd van de plek onder de lat nadat hij de concurrentiestrijd won van Kenneth Vermeer. Als sinds de F-pupillen speelt hij bij de Rotterdammers en op 13 augustus 2017 maakte hij voor het eerst zijn opwachting in de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. Onlangs werd hij ook voor het eerst opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal, maar van een debuut kwam het nog niet.

"Toen ik aan het begin van dit seizoen te horen kreeg dat ik de eerste doelman werd, kwam er voor mij al een droom uit", stelt Bijlow via de officiële kanalen. "Uit deze verlenging spreekt nog meer vertrouwen. Ik geniet van het hier en nu, maar ga er ook alles aan doen om samen met Feyenoord door te groeien naar een hoger niveau en meer successen."

Dat is ook de insteek van technisch directeur Martin van Geel. "Mooi dat we opnieuw een talentvolle, zelf opgeleide keeper langer aan ons hebben weten te binden. Iedereen bij Feyenoord heeft groot vertrouwen in Justin. Nu al is hij een heel goede doelman. Met de eigenschappen die hij heeft, geloven wij dat hij de komende jaren uit kan groeien tot een keeper van een zeer hoog niveau. Ik ben dan ook blij dat Feyenoord en Justin vandaag, met dit nieuwe door hem zelf afgedwongen contract, het wederzijdse vertrouwen in elkaar kunnen laten zien."