NFL: Rams niet te stoppen, Bears komen 1 yard tekort

De Los Angeles Rams zijn dit seizoen simpelweg niet te stoppen in de NFL. De ploeg won onder leiding van quarterback Jared Goff op bezoek bij de San Francisco 49ers met ruime cijfers: 10-38. Todd Gurley stal dit keer de show met drie touchdowns namens de Rams, die alle zeven duels tot nu toe gewonnen hebben.

De Cleveland Browns gaven ondertussen bepaald niet voor het eerst dit jaar een overwinning uit handen. De ploeg verloor vorig jaar nog alle zestien wedstrijden, maar met rookie Baker Mayfield als quarterback gaat het dit jaar eigenlijk best aardig. Er werd al twee keer gewonnen, maar dat had nog beter kunnen zijn.

Op bezoek bij de Tampa Bay Buccanneers lukte het weer niet: opnieuw verloren de Browns na overtime en ook dit keer hadden ze daarin genoeg kansen om te winnen. Uiteindelijk was het Chandler Catanzaro die namens de Buccanneers in de slotfase de winst binnentrapte met een field goal van maar liefst 59 yards, de langste ooit in overtime in de NFL.

In Chicago gingen de Bears onderuit tegen de New England Patriots, maar in het vierde kwart was de thuisploeg bijzonder dicht bij een kans op de winst. Quarterback Mitchell Trubisky overbrugde 54 yards naar Kevin White, maar de wide receiver kwam één yard tekort om de endzone te bereiken bij een 31-38 stand. De kans op overtime of - met een 2-point conversion - zelfs de winst werd zo tenietgedaan.

De Bears komen één yard tekort (Bron: YouTube)

Uitslagen NFL zondag
Los Angeles Chargers - Tennessee Titans 20-19
Chicago Bears - New England Patriots 31-38
Indianapolis Colts - Buffalo Bills 37-5
Jacksonville Jaguars - Houston Texans 7-20
Miami Dolphins - Detroit Lions 21-32
New York Jets - Minnesota Vikings 17-37
Philadelphia Eagles - Carolina Panthers 17-21
Tampa Bay Buccaneers - Cleveland Browns 26-23 OT
Baltimore Ravens - New Orleans Saints 23-24
San Francisco 49ers - Los Angeles Rams 10-39
Washington Redskins - Dallas Cowboys 20-17
Kansas City Chiefs - Cincinnati Bengals 45-10

Buccanneers - Browns (Bron: YouTube)