Paardrijden in Farming Simulator 19

Er is een nieuwe gameplaytrailer van Farming Simulator 19 uitgebracht. In deze trailer onderzoek je een van de vele activiteiten op je boerderij: het opvoeden en verzorgen van verschillende dieren. Voor de eerste keer kun je paarden verzorgen en berijden door de omgeving van je huis en de omliggende gebieden.

Er zijn veel dieren beschikbaar om te worden gefokt op je speciaal ontworpen boerderij. Koeien, varkens, schapen en kippen hebben elk unieke behoeften en beloningen voor effectieve landbouw, de keuze is aan jou. Reageer op de markt en focus op de meest gevraagde producten, of kies voor een brede strategie met meer machines, processen en gebiedsvereisten.

Paarden zijn een nieuwe toevoeging, die voor het eerst berijdbaar zijn als een nieuw middel om het land in en rond je boerderij te ontdekken, waarmee je ze kunt trainen om ze later voor een hogere prijs te verkopen. Houd ze gezond met de nieuwe haveroogst en vervoer ze tussen locaties in unieke apparatuur. Ze voegen zich samen met meer dan 300 voertuigen en gereedschappen, inclusief voor de eerste het merk John Deere, nieuwe omgevingen en nieuwe gewassen zoals katoen en haver.

Farming Simulator 19 komt op 20 november naar PlayStation 4, Xbox One en pc/Mac.