PSV onder 19 klopt Inter na prachtige comeback, hattrick Redan voor Chelsea

PSV onder 19 heeft in de Youth League een fraaie zege gepakt. Op De Herdgang zag trainer Ruud van Nistelrooy hoe zijn ploeg lange tijd op weg leek naar een nederlaag tegen Inter, maar plots kwamen daar zelfs nog drie punten uit.

PSV begon sterk, maar Inter kwam beter in het spel en Facundo Colidio opende de score uit een corner. In de tweede helft nam PSV het initiatief weer over, vooral onder leiding van de pas 16-jarige Mohammed Ihattaren en Michal Sadilek.

Gescoord werd er niet, maar men zat er niet ver af: Yorbe Vertessen knalde op de paal. Met een paar minuten te spelen kopte Joël Piroe dan de gelijkmaker binnen en in blessuretijd was het Vertessen die zelfs alsnog de winst op de borden werkte: 2-1.

Daishawn Redan maakte bij Chelsea onder 19 weer eens indruk. De Nederlands jeugdinternational scoorde thuis tegen het Noorse Molde een hattrick en hielp Chelsea zo op weg naar een niet al te ingewikkelde 10-1 zege. Liverpool speelde met 1-1 gelijk bij Napoli, dankzij een goal van Bobby Adekanye.