FOK! Wat een weer: Wisselend bewolkt

Het is half tot zwaar bewolkt en met name in het noorden en oosten komt soms nog een lichte bui voor. Vanmiddag wordt het droog. In de avond wordt de bewolking van het westen uit dikker en kan daar wat lichte regen vallen. De maxima liggen rond 16°C. De wind is west tot noordwest en is matig, langs de kust vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied aanvankelijk krachtig tot hard.

In de nacht naar donderdag is er veel bewolking, waaruit af en toe lichte motregen valt. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

Donderdag overdag is er vrij veel bewolking. Het blijft op veel plaatsen droog, maar vooral in het westen kan af en toe lichte regen of motregen vallen. De middagtemperaturen liggen tussen 16°C in het noorden en 19°C in het zuiden van het land. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Amsterdam by night  (Foto: DJMO)
Amsterdam by night (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!