FOK! Wat een weer: regen

Het is bewolkt en vooral in de ochtend zijn er perioden met regen of motregen. Vanmiddag wordt het in het westen en noorden overwegend droog en klaart het deels op. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is matig, aan de kust krachtig, af en toe hard. In de loop van de middag draait de wind naar west tot noordwest en neemt aan de westkust af naar vrij krachtig tot krachtig.

In de nacht naar woensdag zijn er wolkenvelden. Vooral in het noordelijk kustgebied komt nog een enkele bui voor. Het kwik daalt naar 10°C. Er staat een matige, aan de kust (vrij) krachtige westelijke wind.

Woensdag overdag wisselen wolken en zon elkaar af. Met name in het noorden komt er in de ochtend een bui voor. De maxima liggen rond 15°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, 5 Bft. (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Het prachtige Hindoe tempelcomplex van Prambanan, niet ver van Jogjakarta, op Java (Foto: Blind_guardian)
Het prachtige Hindoe tempelcomplex van Prambanan, niet ver van Jogjakarta, op Java (Foto: Blind_guardian)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!